Beste boek

Landschappelijk Ondernemen genomineerd tot ‘Beste boek van 2013’
Geplaatst op 1 februari, 2014 door admin
Onderdeel van Boekenweek Achterhoek en Liemers (8 t/m 15 maart 2014) is de verkiezing van ‘Het Beste Boek Achterhoek en Liemers 2013′. De selectiecommissie heeft uit zo’n 60 in 2013 verschenen boeken uit en betreffende de streek, vijf titels genomineerd voor de titel ‘Het Beste Boek Achterhoek en Liemers 2013’. Een vakjury, bestaande uit Veronie Kramer (boekhandel Kramer), Anja de Graaf (bibliotheek West Achterhoek), Gerthe Lamers (cultuurmakelaar Lochem) en Annie Freriks (boekhandel Boek en Buro), aangevuld met Mini Bosman van de selectiecommissie, heeft haar keuze bepaald. 

Het boek ‘Landschappelijk Ondernemen in de Achterhoek’ van de auteurs André Kaminski en Anne Oosterbaan behoort tot een van de vijf genomineerden. Op 8 maart zal in Borculo de winnaar bekend worden gemaakt.

De vier andere genomineerde publicaties zijn:

Kastelen in Gelderland (eindred. Jan Vredenberg)
Adel en ridderschap in Gelderland (eindred. Ingrid D. Jacobs)
Zo bijzonder ben ik niet (Yke Ruessink & Nico Hoffer)
Achterhoek Liemers, Achterhoek en Liemers gefotografeerd door Jan Gal
U kunt het boek Landschappelijk Ondernemen in de Achterhoek nog steeds bestellen via de website, voor de prijs van 19,95 euro (excl. verzendkosten). Of bij een van de boekhandels / tuincentra / de Welkoop in de Achterhoek en Liemers.

https://www.rsuripsumoharjo.com/slot-gacor/https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-dana/gacor88https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-pulsa/