Organisatie

StAM is een organisatie van vrijwilligers. Het bestuur bestaat uit voorzitter André Kaminski, secretaris Henk Boland, penningmeester Jan van den Berg. En de algemeen bestuursleden Henk Hilferink (PR en communicatie) en Arend Ligtenberg (ICT en Website).

Daarnaast zijn er adviseurs die vanwege specifieke kennis – op financieel en organisatorisch gebied – vergadering bijwonen of anderszins hun bijdrage leveren.

Om activiteiten te kunnen uitvoeren wordt gewerkt aan verschillende werkgroepen. Public Relations, communicatie, landschapsmonumenten, streekidentiteit en historische kaarten, maar ook inhoudelijke (streek)projecten worden uitgevoerd vanuit werkgroepen. Waar mogelijk is een coördinator of ambassadeur aanspreekpunt voor deze deeltaken.

StAM heeft een ANBI-status en kan op die manier inkomsten genereren en heeft de steun van verschillende organisaties waaronder de Vereniging Nederlands Cultuurlandschap, Stichting Staring Advies en de bomenstichting Achterhoek.

Privacy regelement StAM.

Foto: Wilber Thus

2 Responses to Organisatie

 1. Gerrit Ordelman - Neede schreef:

  Ik feliciteer de Stichting zeer met het initiatief.
  En als de wandelaars tijdens het wandelen de honden ook nog eens aan de lijn
  houden, of gewoon geen honden meenemen dan profiteert de natuur er ook nog van.
  In dit opzicht ben ik door heel veel mensen zeer teleurgesteld en niet in het minst
  door plaatselijke bestuurders.

 2. Henk Boland schreef:

  Met hulp van StAM gaan we de KNOTELZEN in de Meuhoek weer op de kaart zetten.
  Een bijzonder stuk natuur dat door veel liefhebbers en vooral de plaatselijke bewoners op handen word gedragen, vele zelfs wel honderden jaren staan deze prachtige reuzen met hun breed uitwaaierende kroon aan de slootranden. Natuurlijk willen we ze niet kwijt, maar onderhoud en verzorging kost veel energie en menskracht. Dank zij StAM en vele ander organisaties blijft dit prachtige landschap behouden voor de toekomst en starten we de pilot met 1000 Knotelzen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *