Stichting de Maandag Hans in Memorian

In Memorian aan Hans Rolevink, hij is veel te vroeg van ons heen gegaan, deze video dragen wij op aan Hans, hij beheerde dit prachtige gebied bij Halle. Video: N18 drone Projects – Stichting

Hans Rolevink: 06-11-1954 / 28-02-2018


“Op uitnodiging waren wij in 2017 te gast bij Stichting de Maandag, een prachtig stuk Achterhoekse natuur in gesloten terrein voor publiek. Deze excursie vindt normaal 1 maal per jaar plaats. Vandaar dat wij jullie laten meegenieten, we zijn nog in overleg om hier ook een mooie video te gaan maken met bewegend beeld, stel je eens voor deze prachtige bloemen en planten met de zoemende bijen Hommels en andere insecten en fauna in bewegend beeld, wij kunnen nu al niet wachten om te beginnen. Deze video is een compilatie van diverse foto’s aangezien er tijdens de excursie geen tijd was om te filmen. Stichting de Maandag is in 1998 opgericht met als doel een bijdrage te leveren aan het herstel, de ontwikkeling, de bescherming en de instandhouding van de biodiversiteit en het kleinschalige landschap in de Gelderse Achterhoek en de Liemers. Ook streeft zij ernaar de kennis van flora en fauna van bovengenoemde gebieden toegankelijk te maken, te vergroten en te verspreiden. Zij tracht haar doelen onder meer te bereiken door nieuwe natuurgebieden te creëren, te beheren en te onderzoeken.”

Dit bericht is geplaatst in Nieuws met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *