Aandacht voor onthulling informatiebord Heidenhoek

Stichting Achterhoek weer Mooi (StAM) wil het cultuurlandschap in de regio onder de aandacht van bewoner, passant en toerist brengen door op karakteristieke plekken in het landschap informatiepanelen te plaatsen met een beschrijving van wat de lezer kan zien als hij/zij om zich heen kijkt. Daarnaast worden initiatieven ondersteund, die helpen om het landschap te herstellen. Daarbij vindt StAM het van belang dat het een samengaan is van wonen en werken met behoud van culturele en natuurhistorische waarden.

Een artikel over het plaatsen van een tweede informatiebord van StAM verscheen 7 november in Contact Bronckhorst Zuid, tekst: Jan Knoef. Te downloaden als PDF.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *