Akte voor behoud knotelzen getekend!

Op het Stadhuis van Bronckhorst is deze week voor de tweede maal een kwalitatieve akte getekend door 8 grondeigenaren. Deze akte is mede mogelijk gemaakt door de Vereniging Nederlands Cultuurlandschap (VNC), gemeente Bronckhorst en Stichting Achterhoek weer mooi (StAM).

Met de akte wordt het kenmerkende cultuurlandschap van de Meuhoek bij Halle bewaard. Grondeigenaren zetten zich in voor het behoud en aanplant van knotelzen. Op bijgevoegde foto’s is de vastlegging van de akte te zien door de eigenaren, in aanwezigheid van de voorzitter André Kaminski van StAM, wethouder Jan Engels en Bart Dingemans namens de VNC.

Zie voor meer informatie over de gepasseerde akte het artikel in weekblad ‘Contact Bronckhorst Zuid’. Deze is op de website te downloaden als PDF.

 

Dit bericht is geplaatst in Nieuws met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *