cursus Lezen van Historisch Kaartmateriaal

StAM organiseert in samenwerking met Hogeschool van Hall Larenstein een 5-daagse cursus ‘Lezen van historisch kaartmateriaal. De cursus start op 24 oktober en vindt plaats in ’t Brewinc te Doetinchem. Tijdsduur van 16.00 tot 21.00 uur inclusief diner.

Deze cursus is specifiek bedoeld voor de professional en de geïnteresseerde vrijwilliger, actief in het landschapsbeheer en/of de historische geografie. Het doel van de cursus is het leren verzamelen, interpreteren en waarderen van historische landschapselementen en structuren.

Aanmelden voor de cursus is nog mogelijk. Neem voor meer informatie contact op met André Kaminski per e-mail of telefoon op 06 – 504 276 62.

Download hier de brochure.
Download hier het avondschema.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *