College op bezoek in De Meuhoek

Dinsdagmiddag 27 juni werd er door StAM een grote informatiemiddag georganiseerd in De Meuhoek. Een groot gezelschap kwam op uitnodiging van StAM naar het bijzondere gebied om uitleg te krijgen over de geschiedenis van De Meuhoek en het project waar StAM zich voor inzet.  Per paardentram werden onderweg objecten bekeken en toegelicht. En achteraf volgden presentaties in de schuur bij bewoner Henk Boland, tevens ambassadeur van de knotelzen.

De krant ‘Contact – zuid Bronckhorst‘ heeft deze week een speciale pagina gericht op het bezoek van burgemeester en wethouders, het project en onze stichting. Lees het artikel onderstaand (klik op de afbeelding om de pagina als PDF te openen).

Dit bericht is geplaatst in Nieuws met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *