Het eerste informatiebord is geplaatst!

Woensdag 19 oktober is het eerste landschapsinformatiebord van StAM onthuld door burgemeester Van Dijk en wethouder Hengeveld van Gemeente Oude IJsselstreek. Dit bord is geplaatst bij het Dijkmanpaadje aan de zuidkant van Varsseveld. Hier kunnen voorbijkomende wandelaars en fietsers lezen over het ontstaan van het kampenlandschap (essenkopjes) rond Varsseveld.

Adviseur Anne Oosterbaan en secretaris Henk Boland hebben gezorgd voor het ontwerp en de uitbesteding van de technische realisatie van het bord. Het project “Informatieborden” wordt financieel ondersteund door de Plattelandsraad Oude IJsselstreek.

Meer foto’s van de onthulling van het bord zijn te bekijken via Facebook!

Dit bericht is geplaatst in Nieuws met de tags , , . Bookmark de permalink.

1 Response to Het eerste informatiebord is geplaatst!

  1. Beste, graag zou ik van jullie vernemen waar jullie het informatiebord hebben laten maken. Ben zelf bezig met borden voor neergestortte vliegtuigen in de 2e wereldoorlog en kreeg vorige week de maximale maat van A3 voorgeschoteld ,wat eerst 80×100 was en een maximale hoogte van 80 cm. Volgens mij is jullie bord deze maten en graag zou ik in contact komen met de fabrikant. Graag verneem ik een antwoord van jullie? Mvg Chris van der Linden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *