Expositie „Schilderen met verf en Licht”

Trots berichten wij u over onze expositie “Schilderen met verf en licht”. De tentoonstelling is een coproductie van Fred van Daalen (fotograaf), Aart Mudde (plein airschilder), de Stichting Achterhoek weer Mooi en ’t Brewinc. De expositie was voor een ieder gratis te bewonderen gedurende de gehele maand maart tot half april in het ’t Brewinc te Doetinchem.

expositie-1-maart-2014Deze tentoonstelling toont schilderijen van Aart Mudde en foto’s van Fred van Daalen van diverse landschapsmonumenten in de Achterhoek en de Liemers. Telkens wordt zo’n  gewone maar daarom juist bijzondere plek in een samenspel van tekst, schilderij en foto voor het voetlicht gebracht. Dit leidt tot verrassende resultaten!

De tentoonstelling is op 1 maart geopend door Jaap Dirkmaat (Directeur Vereniging Nederlands Cultuurlandschap). Door de Stichting Achterhoek weer Mooi i.s.m. Landschapsbeheer Gelderland wordt een presentatie gegeven over landschapsmonumenten en over het project Heidenhoek bij Zelhem. Bovendien wordt door StAM een unieke wandelroute door dit gebied geïntroduceerd; uniek omdat deze bijna alleen over authentieke zandwegen loopt.

Vanaf 1 maart tot en met 16 april was u van harte welkom om de expositie te bewonderen. U hoeft zich dan niet aan te melden en kunt vrij door de expositie lopen. Deze is te vinden op de begaande grond in de hal en op de eerste verdieping (links de trap op). ’t Brewinc is geopend op:

Dinsdag
10:00 – 20:00 uur
Woensdag
10:00 – 18:00 uur
Donderdag
10:00 – 18:00 uur
Vrijdag
10:00 – 20:00 uur
Zaterdag
10:00 – 16:00 uur

Voor extra openingstijden zie: www.brewinc.nl.  Graag ontmoeten wij u op onze expositie,

’t Brewinc
Adres: IJsselkade 13
7000 AN Doetinchem
zaal open vanaf 13:00 uur
aanvang 13:30 uur einde 17:00 uur

Download hier het volledige programma (PDF).

In de Media:
– ‘Deltaplan voor landschap’ slaat aan in Achterhoek (Gelderlander)
Zandwegenroute bij Zelhem dit voorjaar open (Gelderlander)

Dit bericht is geplaatst in Nieuws met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *